Objek Wisata Puncak Gunung Galunggung Tasikmalaya Jawa Barat




Nyayogikeun Sababaraha Momen Di Objek Wisata Gunung Galunggung Tasikmalaya Jawa Barat..

Silaturahim Sareng Anggota Komunitas Wargi Kuningan Korwil Jakarta Timur.

#Gunung_Galunggung #JawaBarat

Lagu : Lembur Kakasih
Kawih : Dewi Rahmawati ft. Kacapi Suling Kendang Ti Kuningan Jawa Barat

Semoga Terhibur…
Tong Hilap Like Sareng Subscribena..

source